Menu Sluiten

Deuren Die Inbrekers Op Afstand Houden

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Plaatsen Kwaliteitspoorten – Hormann Verdeler Voordeuren – Hormann Verdeler Deuren – Plaatsen Deuren – Plaatsen Deuren Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over deuren die inbrekers op afstand houden kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Deuren Die Inbrekers Op Afstand Houden

Schuifdeuren | Aandrijvingen | Rolpoorten | Draaideuren | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Deuren die inbrekers op afstand houden

t home depannages brandkasten veiligheidsdeuren gepantserde deuren deurpompen inbraakbeveiliging sleutels meerpuntsloten amp bijzetsloten toegangscontrole over ons contact sloten vervangen uw sloten vervangen decabooter slotenmaker staat voor u klaar is uw slot kapot en dient het te worden vervangen welkom bij decabooter sleutels wij zijn een bedrijf gelegen in kortrijk westvlaanderen. Al meer dan jaar zijn wij gespecialiseerd in de vervanging van sloten. Wenst u meerpuntsloten en bijzetsloten om inbrekers op veilige afstand te houden wij komen ter plaatse bespreken de verschillende mogelijkheden om van uw huis toch een veilige thuis te maken. Wij voeren depannages uit in volgende regio s kortrijk harelbeke waregem zwevegem menen gullegem roeselare en moeskroen. Indien u meer inlichtingen wenst over depannages kan u steeds op volgend telefoonnummer terecht . Onze medewerkers helpen u graag verder. Sloten vervangen gelieve.

vacatures blog events faq contact inbraak brand toegang camera mobiel gratis offerte inbraak alarmsystemen benieuwd naar de zwakke schakels in jouw woning verhoog je wooncomfort met een veilig gevoel in en rond je woning deuren die inbrekers op afstand houden binnen ieders budget Samen met jou stellen we een pakket samen dat beantwoordt aan de noden van jou en je woning. Vrijblijvende offerte verschillende sensoren reageren en lichten jou en de meldkamer in. Volumetrisch deze sensor reageert op beweging en temperatuur. Samen zorgen ze voor een ideale detectie zowel binnen als buiten. Magneet een raam of deur laten openstaan via de magneetsensoren krijg je een melding Wat beogen we met deuren die inbrekers op afstand houden Ook als de deur door ongewenste gasten wordt geopend. Breuk glasbreuksensoren reageren op het geluid van brekend glas en zenden een signaal uit. Mistgenerator wat je niet ziet kun je ook niet stelen. Een mistgenerator stoot m mist uit per seconde en ontneemt zo het zicht van een inbreker of overvaller.

Wat je wil weten over Deuren die inbrekers op afstand houden

menu home producten binnenhuisinrichting inrichting zolder lambrisering laminaatvloeren wand en plafondbekleding ramen pvcramen houten ramen dubbele beglazing dakvlakraam rolluiken verluchtingsroosters binnenafwerking aluminium ramen deuren voordeuren binnendeuren dak dakgootuitbekleding isoleren van dak tuin en terras terrasvloeren windschermen andere gevelbekleding poorten muggenhorren luiken zonwering knikarmscherm screens fotogalerij cecertificaat partners subsidies contact nieuws bvba schrijnwerkerij wybo offerte aanvraag rolluiken traditionele rolluiken voorzetrolluiken opbouwrolluiken traditionele rolluiken in een aangename en comfortabele woning is aan alles gedacht thermische en akoestische isolatie inbraakveiligheid stijl en design onder meer de ramen en deuren hebben een bepalende invloed op het totaalplaatje .