Menu Sluiten

Draairichting Scharnierdeuren

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over draairichting scharnierdeuren kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Draairichting Scharnierdeuren

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draairichting scharnierdeuren

menu home staaldeuren scharnierdeuren ontwerpen standaarmaten slotmechanismes type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting schuifdeuren ontwerpen standaarmaten railsysteem type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting taatsdeuren ontwerpen standaarmaten scharnier type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting contact offerteaanvraag kies uit een van onze standaardmaten kiezen van de juiste maat stalen scharnierdeur tijdens uw zoektocht naar de juiste stalen scharnierdeur bent u waarschijnlijk een aantal termen tegengekomen die betrekking hebben op de maatvoering van de stalen binnendeur. De maten die wij u aanbieden zijn de uitsparing maten draairichting scharnierdeuren zijn zeer gewild Dit wil zeggen dat onze deuren worden gemaakt voor een opening van bijvoorbeeld cm breed en cm hoog. Dit geld tevens ook voor een stalen taatsdeur o.

catalogusportixxclassixxeclipseferrovetroslideesternomoreassortimentjobsinstallatiecontact verticaal omkeerbare deuren het portixx assortiment bevat moderne deurgehelen. Van eenvoudige schilderdeur tot afgewerkte laminaat of eiken deur. Catalogue frcatalogus nl portixx verticaal omkeerbare deuren op maat gemaakt voor de chte doehetzelvers onder ons. onze portixxdeuren zijn in een handomdraai geplaatst Het scala van draairichting scharnierdeuren dit moet zowat de meest eenvoudige installatie zijn in ons portixx assortiment zijn zowel schilderdeuren eiken deuren als decoratieve deuren verkrijgbaar als complete deursets. Het slot en de scharnieren zijn vooraf gefreesd en de deuren deurkasten en het beslag zijn omkeerbaar. Niet langer nodig om je vooraf onnodig te bekommeren over de draairichting van de binnendeur. Voor dit assor.

Kennisbank over Draairichting scharnierdeuren

home over ons deuren accessoires deurlijsten deurkrukken scharnieren deurbeslag doorarreda openingssystemen doorarreda accessoires verdelers extra info veelgestelde vragen technische informatie documentatie brochures bestelformulieren ingekaste deuren contact inloggen nl fr doorarreda openingssystemen traditioneel of toch net iets anders doorarreda biedt alle denkbare openingssystemen die qua techniek op de diverse collecties zijn afgestemd. Schuifdeuren klapdeuren traditioneel scharnierende en pivoterende ook voor woningen met vloerverwarming deuren flushwiththewall deuren en zelfs vouwdeuren. Er zijn geen grenzen aan de mogelijke keuzes. Scharnierende deuren duwen of trekken om te openen het absolute .