Menu Sluiten

Metalen Scharnierdeuren

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Staaldeuren – Leveranciers Stalen Deuren – Metaalwerken Staaldeuren – Stalen Binnendeuren – Metaalwerken Taatsdeuren – 

Wenst u meer info over metalen scharnierdeuren kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Metalen Scharnierdeuren

Poorten | Deuren | Laswerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Metalen scharnierdeuren

close home promoties contact amp informatie homepromotiescontact amp informatie benodigdheden amp diverse in het winkelgedeelte kunt u profiteren van een groot assortiment aan verlichting bevestigingsmaterialen sanitair benodigdheden voor elk probleem een oplossing dus. Binnen en buitenverlichting bij bouwcenter meersseman hebben we een groots assortiment aan opbouw of inbouwspots designverlichting sfeerverlichting ledverlichting enz… Voor de tuin of oprit hebben we de outdoor verlichting in verschillende formaten en uitvoeringen met of zonder ledlamp. Alsook de hedendaagse lampen en armaturen hebben we in ons assortiment. Klikhiervoor de catalogus . Verven en smeermiddelen hier kunt u allerhande ontvetters en reinigers vinden.sprays voor huishoudelijke doeleinde of het onderhouden van auto fiets… Allerhande verven in spuitbus voor verven van metalen steen pvc… Dit merk gaat zo ver dat u als u het kleurnummer van uw wagen kan vinden kunnen ze het kleur op spuitbus leveren. Bev.

home diensten zolderrenovatie dakwerken gevelbekleding gyproc en pleisterwerken vloeren en tegels badkamer en sanitair isolatie asbest verwijderen ramen en deuren renovatiepremies projecten over ons onze klanten blog contact een stalen binnendeur ontdek uw persoonlijke voordelen een stalen binnendeur misschien zegt het u meteen niks metalen scharnierdeuren bedrijf En toch stalen binnendeuren zijn tegenwoordig voorzien van met glas met fijne metalen constructies. Deze stijlvolle stalen binnendeuren zijn dus in haast niets meer vergelijkbaar met vroeger behalve als het gaat om hun oerdegelijke kwaliteit. Deze robuustheid is doorheen de jaren nog steeds dezelfde gebleven. Laat u verrassen door ons aanbod want eigenlijk zijn ze de eyecatcher van uw interieur design. Ontdek snel de verschillende soorten stalen en afwerkingen. Met verve een sterk staaltje interieur design stalen binnendeur vaak hoeft u geen raamdecoratie in huis. Uw deur kan de eyecatcher zijn die de kleur van een binnenwan.

Kennisbank over Metalen scharnierdeuren

home producten binnendeuren en binnenramen in staal buitendeuren en ramen in staal tafel en meubel op maat glazen deuren en wanden vouwdeuren in staal schuifdeuren in staal maatwerk foto s over ons contact totaalprojecten producten binnendeuren en binnenramen in staal smeedijzeren deuren van amv zijn een eyecatcher in ieder type woning klik hier voor meer info of afspraak stalen binnendeuren en binnenramen gemaakt met oog voor detail zoekt u een metalen binnendeur met glas of metalen raam metlandelijke tijdloze industrile of moderne look wij kunnen uw wensen in vervulling laten gaan lees meer over metalen scharnierdeuren Samen met jullie bekijken we de mogelijkheden. iedere deur is een andere deur aangepast aan klant en het interieur. Het is een uniek stukje van jezelf dat je binnenbrengt en ook iedere dag gebruikt en ziet. voordelen slanke profielen grote glasvlakken mogelijk meer licht en ruim.