Menu Sluiten

Rails Stalen Schuifdeur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over rails stalen schuifdeur kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Rails Stalen Schuifdeur

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rails stalen schuifdeur

infojonesliving.be toggle navigation home keukens badkamers verlichting fornuizen renovaties smeedijzer acties nieuws events koopjes realisaties vacatures contact keukens badkamers verlichting fornuizen renovaties smeedijzer smeedijzer home smeedijzer pivoterende of schuifdeur smeedijzer pivoterende en schuifdeuren bij voldoende ruimte kunt u kiezen voor een pivoterende stalen deur die u langs beide zijden kunt openen rails stalen schuifdeur kostenraming Pivotdeuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich telkens aan de boven en onderkant van de deur. Zo lijkt het alsof de deur zweeft boven het vloeroppervlak wat een mooi effect oplevert. Deze deur kan afhankelijk van de pivotpositie en de beschikbare ruimte of openen. Ook onze schuifdeuren zijn erg gewild. Schuifdeuren bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden en zijn voornamelijk ruimtebesparend. Bij elke schuifdeur wordt gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen dewelke voorzien is van een soft.

keller minimal windows by aluk producten minimal windows galerij projecten onze locaties world of keller geschiedenis kwaliteit de weg naar uw project vormen materiaalkeuze kleuren perfectie tot in het detail approved partner veiligheid contact partner bedrijven contactformulier jobs voor architecten nl deutsch franais english italiano nederlands minimal windows kozijnloze designschuiframen en schuifdeuren ndash transparantie voor innovatieve architectuur moderne hedendaagse architectuur staat voornamelijk voor eacuteeacuten ding de focus op het essentieumlle strakke lijnen en evenwichtige proporties waarbij vooral eacuteeacuten natuurelement een erg bijzondere rol speelt ndash het licht. Of het nu gaat om een villa een eengezinswoning een appartement of een winkelcomplex open woonconcepten en een maximale inval van daglicht met een ongehinderd uitzicht naar buiten staan bovenaan de lijst met prioriteiten in de lastenboeken van de hedendaag.

Vragen over Rails stalen schuifdeur

menu home staaldeuren scharnierdeuren ontwerpen standaarmaten slotmechanismes type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting schuifdeuren ontwerpen standaarmaten railsysteem type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting taatsdeuren ontwerpen standaarmaten scharnier type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting contact offerteaanvraag het rails systeem van een stalen schuifdeur rails van een stalen schuifdeur een stalen schuifdeur kan naar beide kanten worden geschoven om de deur te openen. Wij bieden u twee verschillende schuifsystemen aan als het gaat om de rails systemen interesse in rails stalen schuifdeur Standaard krijgt u een soort uprofiel waar de treintjes van de schuifdeur in zijn weggewerkt. Dit heeft een zeer strakke uitstraling en het systeem kan zowel aan het plafond of de muur worden gemonteerd. Daarnaast bieden wij bij een stalen schuifdeur ook een m.