Menu Sluiten

Stalen Schuifdeur Zelf Samenstellen

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over stalen schuifdeur zelf samenstellen kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Stalen Schuifdeur Zelf Samenstellen

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen schuifdeur zelf samenstellen

nu op mano en zomerkorting op toestellen kvik afspraak nl fr franchisenemer worden onze duurzaamheidsmissie keuken keukenreeksen deens design tegen verrassend lage prijzen bekijk al onze keukenseries showroommodellen catalogi keukenelementen alles voor je keuken werkbladen keukenkasten laden deuren en handgrepen spoelbakken en mengkranen keukenaccessoires apparatuur doe inspiratie op ga goed van start wat kost een nieuwe keuken nieuwe keuken conversatiekeuken keukentypes werkzones in de keuken jouw keukenproject zet hier de volgende stap catalogi doe het zelf keuken levering en installatie keukenschoonmaak montagehandleidingen waarom kiezen voor kvik krijg meer voor minder geld kwaliteitskeukens tegen lage prijzen meer ruimte met xxl deens design tegen verrassend lage prijzen kvik garantie en kwaliteit keukencatalogus laat je inspireren en geniet van het feit dat jouw dromen uit kunnen komen. Keukencollectie badkamer badkamermeubels .

toggle navigation home kunststof pvc aluminiumcurrent alu pvc hout poorten andere aluminium alu kwaliteiten kadersysteem van mm mm mm of mm. Slank maar robuust met elk hun eigen typische uitstraling. Glassponningen verlucht via de voorkamers stalen schuifdeur zelf samenstellen met korting Verdoken afwatering zonder waterkapjes standaard bij alle reeksen. Drievoudige aanslagdichtingen meer info … Buitendichting om het binnendringen van overvloedige neerslag en stof te verhinderen middendichting voor een perfecte wind en waterkering en een optimale warmteisolatie binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort. Driekamersysteem afzonderlijke kokervormige binnen en buitenschaal met unieke meervoudige hoekverbinding pershoeken in binnen en buitenkamer plus aanslagverstevigingen. Bijzonder stabiele overlappende holle thermische onderbreking garandeert een extra hoge torsiestijfheid en warmteisolatie door de minimale stralingskou.

Meer info over Stalen schuifdeur zelf samenstellen

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan sectionaal poorten geen verlies van nuttige ruimte wenst u meer informatie over stalen schuifdeur zelf samenstellen En van de voordelen van de sectionale poort die u van meet af aan kan ervaren is ongetwijfeld de extra ruimte die u krijgt. Of correcter het plaatsverlies dat u vermijdt. Sectionale poorten houden in de garage alle muren vrij. Het hele systeem zit tegen het plafond aan gemonteerd en neemt zonder motor in de hoogte amper cm ruimte in. Doordat de poort in secties is opgedeeld is het kantelbare vlak nooit groter dan n sectie en is het plaatsverlies in de garage dus te verwaarlozen. Maar ook buiten heeft men geen uitzwenkende delen die verhinderen dat er plaats wordt ingenomen op het voetpad of de oprit. Comfortabel in gebruik. Sectionale poorten zijn handig te bedienen. Bij het .