Menu Sluiten

Standaardmaten Taatsdeur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over standaardmaten taatsdeur kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Standaardmaten Taatsdeur

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Standaardmaten taatsdeur

menu home staaldeuren scharnierdeuren ontwerpen standaarmaten slotmechanismes type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting schuifdeuren ontwerpen standaarmaten railsysteem type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting taatsdeuren ontwerpen standaarmaten scharnier type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting contact offerteaanvraag taatsdeuren antwerpen op maat gemaakt taatsdeuren antwerpen op maat gemaakt taatsdeuren antwerpen is een concept van kmetaalwerken. Stalen taatsdeuren zijn misschien wel de gemakkelijkste keuze onder onze stalen eyecatchers.. Wij beschouwen onze taatsdeuren als meer dan zomaar een deur standaardmaten taatsdeur is gewoon uw perfecte keuze Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passe.

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie times home diensten over ons realisaties contacteer ons menu diensten diensten pleisterwerken binnen amp buiten airless schilderwerken gyprocwerken kaleien binnendeuren invisidoor binnendeuren invisidoor een modern interieur is minimalistisch en uitgepuurd. De invisidoor van argenta past perfect in dit concept. Scharnieren en omlijstingen zijn verleden tijd met deze onzichtbare deuroplossing belangstelling in de prijs van standaardmaten taatsdeur Het gamma van invisidoor is heel veelzijdig draaideuren pivoterende of taatsdeuren en schuifindewand deuren zijn allemaal mogelijk. Ook voor de klassieke opbouwplinten is er een oplossing de invisiplint. Dit zijn vlakliggende ingebouwde plinten. Zo creren we de ultieme strakheid. Voordelen esthetisch geen zichtbaar kader deurkader standaard voorzien van een overschilderbare primerlaag gepoederlakt in alle ralkleuren mogelijk op aanvraag efficinte plaatsing vrije keuze van plaatsing voor of na het pleisteren universeel toepasbaar voor alle standaard en niet standaard deuropeningen nieuwbouw en renovatie voor standaard stompe d.

Gegevens over Standaardmaten taatsdeur

.